پنج شنبه ٠٢ آذر ١٣٩٦
نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت در یخچال، قبل از خرد کردن و مصرف گوشت تازه جهت پیشگیری از انتقال بیماری تب کریمه کنگو کافی می باشد. جوشاندن شیر به مدت حداقل 3 تا 5 دقیقه باعث از بین رفتن عامل بیماری تب مالت میگردد. گذاشتن پنیر تازه در آب نمک به مدت حداقل 3 ماه یکی از راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری تب مالت می باشد. استفاده از بستنی های پاستوریزه یکی از راه های ممانعت از ابتلا به بیماری تب مالت می باشد.
سرویس
اخبار > جهت یابی مجدد در مسیر حرکت


  چاپ        ارسال به دوست

جلسه بررسی مقایسه ای شاخصها و برنامه عملیاتی سال 95 و 96 واحد بهداشت محیط و حرفه ای

جهت یابی مجدد در مسیر حرکت

جلسه بررسی مقایسه ای شاخص ها و برنامه عملیاتی واحد بهداشت محیط  ( سال 95 و 96) در مورخه 1396/4/11 در سالن کنفرانس مرکز بهداشت شهرستان ارومیه برگزار گردید.

شاخصهای بهداشتی واحد بهداشت محیط همچون نمونه برداری از شبکه توزیع آب آشامیدنی، کلر سنجی آب آشامیدنی، بازدید از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، بازدید از اماکن عمومی و پایش پارامترهای بهداشتی داخل روستا ها در سال های 95 و 96 بررسی و مراکز شهری و روستایی خدمات جامع سلامت از نظر موفقیت در اجرای  برنامه عملیاتی سورت بندی گردید. و ضمنا مراکزی که از نظر اجرای برنامه عملیاتی و رسیدن به اهداف تعیین شده مشکل داشتند راهنمایی های لازم ارائه گردید.

دکتر صدقیانی فر رئیس مرکز بهداشت شهرستان ارومیه در خصوص اهمیت حفظ و نگهداری آب سالم و بهداشتی بیان داشتند : سیانت از بهداشت آب پشت سد شهرچایی برای حفظ سلامت حدود 700 هزار نفر از مردم شهر ارومیه یکی از مهم ترین مسئولیت های واحد بهداشت محیط در مراکز مجاور مسیر رودخانه می باشد.

 

 


١٢:٠٦ - 1396/04/11    /    شماره : ١٤٧٠٩    /    تعداد نمایش : ١١٧



خروج