پنج شنبه ٠٢ آذر ١٣٩٦
نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت در یخچال، قبل از خرد کردن و مصرف گوشت تازه جهت پیشگیری از انتقال بیماری تب کریمه کنگو کافی می باشد. جوشاندن شیر به مدت حداقل 3 تا 5 دقیقه باعث از بین رفتن عامل بیماری تب مالت میگردد. گذاشتن پنیر تازه در آب نمک به مدت حداقل 3 ماه یکی از راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری تب مالت می باشد. استفاده از بستنی های پاستوریزه یکی از راه های ممانعت از ابتلا به بیماری تب مالت می باشد.
سرویس
اخبار > جلسه بررسی عملکرد سامانه سیب در سه ماهه اول سال 96 در مراکز شهری


  چاپ        ارسال به دوست

جلسه مسئولین مراکز شهری برگزار گردید

جلسه بررسی عملکرد سامانه سیب در سه ماهه اول سال 96 در مراکز شهری

در این جلسه تک‌تک فعالیت‌های مراکز شهری در خصوص ثبت فعالیت‌های بهداشتی در سامانه سیب بررسی گردید و به مراکزی که مشکلاتی در این امر داشتند راهنمایی‌های لازم ارائه گردید و مراکزی که نسبت به برنامه پیشرفت فوق‌العاده‌ای داشتند موردتقدیر قرار گرفتند. ضمناً در این جلسه در خصوص بیماری‌های غیر واگیر و ارزیابی سلامت توضیحاتی از طرف دکتر نیک‌روز مسئول واحد بیماری‌ها به مدعوین داده شد.

 


٠٨:٤٢ - 1396/04/18    /    شماره : ١٤٧٨٨    /    تعداد نمایش : ٢٢٥



خروج